A liszthez hozzáadjuk a tojásokat, a natúr joghurtot, az étolajat, a tejet, a cukrot és a morzsolt élesztőt. Összegyúrjuk és 8 egyenlő kis cipóra osztjuk. (Keleszteni nem kell!)
A cipókat kb. 30 cm átmérőjű kerek formára nyújtjuk. Egyet megkenünk a sóval kikevert margarinnal, a másikkal pedig betakarjuk, majd jól összenyomkodjuk. 16 cikkre vágjuk, és feltekerjük kiflivé.
Vajjal kikent tepsibe tesszük, 25-25 percig kelesztjük, utána megkenjük a felvert tojással és megszórjuk a reszelt sajttal. 200 Celsius-fokon, 25 perc alatt készre sütjük. 64 darab kiflit ad ki ez a mennyiség.
Megjegyzés
A receptet Kovács Gyuláné küldte. Köszönjük!
Fotó: AS
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.