Elkészítés: A tortabevonót gőz felett olvaszd fel. Végy egy kb. 30x40 cm-es tepsit, és vajazd ki. Tegyél bele keresztben egy sütőpapírt vagy alufóliát, hogy a kész sütit egészben ki tudd emelni. Vágj le egy másik, tepsi méretű alufóliát, és vékonyan vajazd meg. Az olvadt tortabevonót egyenletesen kend el a vajas alufólián, és emeld a tepsibe (kis szerencsével hamarosan meg is dermed). A vajat a tojással és a cukorral keverd habosra (robotgéppel néhány perc), majd kanállal forgasd bele a kókuszreszeléket és a kandírozott gyümölcsöt. A masszát (nem biztos, hogy összeáll, de nem baj) a kanál hátával egyengesd el a csokirétegen. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd 25-30 percig, míg a kókusz kellemes karamellszínű-aranybarna nem lesz. Ilyenkor a süti nyomásra könnyen enged, szivacsos, habszerű állagú, de már készen van!
A kész sütire nyisd rá az ablakot vagy tepsistől tedd ki a teraszra (nyáron, ha már langyos, a hűtőbe). Teljesen ki kell hűlnie, és a csokirétegnek meg kell dermednie (néhány óra). Ha ez megvan, egészben emeld ki a tepsiből, fordítsd fel, és húzd le róla a fóliát. Szeleteld fel úgy 2x4 cm-es, falatnyi csíkokra. A tortabevonó nem törik, ha forró vízbe mártott vagy recés késsel vágod, vagy a sütit a kókuszos teteje felől vágod. De mivel tálalásnál úgyis a csoki kerül alulra, úgysem látszik, ha megtörik egy kicsit. Ha az alufólia valamiért beleragad a tepsibe (mint nekem első alkalommal), nem kell kétségbeesni: a sütit még a tepsiben fel kell szeletelni, egy villával a szeletek alá nyúlni, és egyenként kiemelni őket. Így néhány szelet feláldozásával megmenthető a művünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.