Elkészítés: A húst szeletekre vágom, 1 éjjelre fokhagymás, sós tejbe áztatom. A kimagozott szilvát 1 éjjelre vörösborba teszem. Másnap a húst leitatom, és a forró tejjel leforrázott diót rákenem. Erre szilvaszemet helyezek, majd felgöngyölöm, és összekötöm cérnával.
Forró zsíradékban pirosra sütöm. Tűzálló tálban fehérbort aláöntve készre párolom. A meghámozott, félbevágott almát szegfűszeggel, cukorral, citrommal megpárolom. Lecsöpögtetve a magházába 1 kanál áfonyalekvárt teszek. Krumplipürével kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.