A száraz anyagokat egy mély tálban fakanállal összekeverjük.
A nedves anyagokat botmixerrel vagy turmixgéppel összevegyítjük.
A folyadékot a lisztes keverékre öntjük, és lazán, fakanállal összekavarjuk. Rádobjuk az apróra vágott aszalt szilvát, és beleforgatjuk masszába.
Muffinformába kanalazgatjuk (nekem kb. 20 darab lesz), és 170 fokos sütőben sütjük kb. 20-25 percig.
Megjegyzés
Annak ajánlom, aki szereti a szilva fanyarságát. A szilvalekvár és az aszalt szilva, megtámogatva a fahéjjal sütés után istenien kiadja az ízét.
A receptet Margitka76 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.