Elkészítés: Olivaolajon a zúzott fokhagymával és a provance-i fűszerrel megszórva közepes tűzön megsütjük a rákfarkakat - kb. 3-4 perc alatt. Félretesszük hűlni. Kettévágjuk a puha avokádókat, magját eltávolítjuk, a húsát kb. 1 cm vastagon meghagyjuk a gyümölcsben, a többit felkockázzuk, citromlével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. Összekeverjük a zöld salátalevelekkel (minél többfajta, annál jobb), megsózzuk, hozzáadjuk a kihűlt rákot, ezersziget salátaöntettel ízesítjük, és visszatöltjük az avokádókba. Egy szép rákkal díszítjük, és behűtve tálaljuk ünnepi előételként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.