A felsorolt hozzávalókból készítsük el a tésztát, amely hasonló a palacsintatésztához, majd 15 percig pihentessük. Közben a zellert és a megtisztított hagymát vágjuk apróra, és egy kevés olajon1 perc alatt jól pirítsuk át.
A húst, a rákot, a szójacsírát adjuk a hagymához, és további 3 percig süssük. A húsos keverékhez adjuk hozzá a cukrot, a szójaszószt, majd sózzuk meg, és még egyszer alaposan keverjük össze. Az előkészített tésztából süssünk vékony palacsintákat, majd mindegyiket töltsük meg a húsos keverékkel. A palacsinták széleit hajtsuk be, majd tekerjük fel őket.
A tekercsek szélét ragasszuk össze lisztből és vízből készített nyers tésztával. A kész tekercseket forró olajban süssük aranyszínűre. Ha megpirultak, szedjük ki őket egy tányérra, és itassuk le róluk a felesleges olajat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.