Előkészítés: A fokhagymát és a gyömbért meghámozzuk, finomra aprítjuk. A laskagombát megtisztítjuk, leforrázzuk, és csíkokra vágjuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, és nem túl apróra lereszeljük. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A húst megmossuk, a gombához hasonló csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a fokhagymát a gyömbérrel. Hozzáadjuk a gombát, és 5 percig pároljuk. Felöntjük a levessel, belekeverjük a szójaszószt, és felforraljuk. A levesbe szórjuk a répát, a hagymát, és a húst, felforraljuk, és 5 percig főzzük. Belekeverjük a tésztát, és lassú tűzön kb. 5 perc alatt puhára főzzük. A levest sóval, borssal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.