Elkészítés: A tésztát alapanyagait összegyúrjuk, 2 részre osztjuk, és a lapokat tepsi hátán megsütjük.
A töltelékhez 1 doboz babapiskótát mandulaaromás tejjel meglocsolunk. 3 dl tejből 6 evőkanál liszttel és 2 tojássárgájával sűrű krémet főzünk.
20 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk, és a kihűlt krémhez keverjük.
A lapot megtöltjük a krém felével, kirakjuk a babapiskótával, elegyengetjük rajta a maradék krémet, rátesszük a másik lapot.
A cukormázhoz 20 dkg porcukrot 3 tojásfehérjével összekeverünk, és gőz felett keményre verjük. A tészta tetejét bevonju vele.
1 éjszakát állni hagyjuk, másnap szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.