Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A kisült húsokat félretesszük. A visszamaradt olajba beletesszük a felkockázott kolozsvári szalonnát, jól átsütjük, majd hozzatesszük a vágott vöröshagymát, majd együtt is sütjük egy kicsit. Ha a hagyma már üveges, hozzátesszük az apró kockákra vágott paradicsomot. Lefedve egy kicsit pároljuk. Amikor a paradicsom már levet engedett, belekeverjük a lecsepegtetett gyöngyhagymát, a vágott petrezselymet, a zúzott fokhagymát és némi borsot. A legvégén hozzákeverjük a lecsepegtetett vörösbab konzervet, a kiskanál Erős Pistát és a vörösbort is. (Ízlés szerinti mennyiségeket használhatunk) A kisült hússzeleteket visszatesszük a raguba, és még egy utolsót rottyantunk rajta.
A kész ételt tarhonyával, rizzsel tálalhatjuk, de magában is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.