Elkészítés: A lecsöpögtetett babot és kukoricát egy nagy keverőtálba öntjük. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, és salátakeverékkel a babhoz és a kukoricához adjuk.
Elkészítjük a dresszinget: a mustárt az olajjal és az ecettel kikeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Végül egy serpenyőt szárazon felforrósítunk, és a hajszálvékonyra szeletelt kolbászt ropogósra sütjük.
A zöldségeket a dresszinggel összeforgatjuk, a tetejére szórjuk a ropogós kolbász chips-et, és rögtön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.