Elkészítés: A lecsöpögtetett babot és kukoricát egy nagy keverőtálba öntjük. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, és salátakeverékkel a babhoz és a kukoricához adjuk.
Elkészítjük a dresszinget: a mustárt az olajjal és az ecettel kikeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Végül egy serpenyőt szárazon felforrósítunk, és a hajszálvékonyra szeletelt kolbászt ropogósra sütjük.
A zöldségeket a dresszinggel összeforgatjuk, a tetejére szórjuk a ropogós kolbász chips-et, és rögtön tálaljuk.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.