Elkészítés: A hagymát finomra vágjuk, kedvenc lábasunkban a forró olajon megpároljuk. A tűzről levéve meghintjük a pirospaprikával, egy kevés vízzel felöntjük, hozzáadjuk a lecsót, sózzuk, borsozzuk, a köménnyel és a zúzott fokhagymával ízesítjük, a paprikakrémmel tüzesítjük. Lefedve sűrű pörköltszaftot főzünk belőle.
Ha kell, a virslit megkopasztjuk, felkarikázzuk, majd a lecsöpögtetett babbal együtt a pörköltszafthoz adjuk. Pár perc alatt készre pároljuk.
Körítsük galuskával, kínáljunk mellé puha kenyeret, valamint egy fiatal rozét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.