Elkészítés: A bacont saját zsírján megpirítjuk. Közben a borsót előfőzzük, s a tésztát is megfőzzük. Miután a bacon megpirult és a borsó is átfőtt, a leszűrt borsót a baconhöz adjuk, tovább sütjük.
A tészta elkészülte után a lecsepegtetés után, összekeverjük a baconös- borsós alappal, s ekkor ízesítjük, fűszerezzük. A sóval csínján kell bánni, mert a bacon maga is bőven elég sós!
Miután jól összekevertük, s lekapcsoltuk a lángot, csak azután öntjük rá a tojássárgájával összkevert tejfölt.
Tálaláskor friss borssal vagy reszelt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.