A meghámozott, felkockázott burgonyát főzzük puhára sós vízben. Azután szűrjük le, és hagyjuk kihűlni. Törjük át burgonyanyomóval, majd dolgozzuk össze a liszttel, sütőporral, a snidlinggel és a tojásokkal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk meg. Végül öntsünk hozzá annyi tejet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk.
Vékonyan kenjük ki olajjal a palacsintasütőt, és forrósítsuk fel. Tegyünk bele egy merőkanálnyi palacsintatésztát, és közepes lángon süssük addig, amíg buborékok nem képződnek a felszínén. Ekkor fordítsuk meg, és süssük aranybarnára a másik oldalát is. Ugyanígy készítsük el a többi palacsintát is. Tojásrántottával és ropogósra sült baconszeletekkel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.