Elkészítés: Az élesztőt kevés cukros tejben felfuttatjuk. 30 dkg liszthez hozzáadunk 4 tojás sárgáját, majd az élesztőt. Kevés tejjel lágy tésztát készítünk. Jól kidolgozzuk.
Vékonyan kivajazott tepsibe nyújtjuk a tésztát, vékonyan megkenjük barackízzel. Meleg helyre tesszük keleszteni.
Ha megkelt, rátesszük a vékonyra szeletelt almát. Meghintjük fahéjjal, megszórjuk mazsolával.
A 4 tojásfehérjéből és 12 dkg cukorból kemény habot verünk. Ezzel a habbal megkenjük az almát. Előmelegített forró sütőben hirtelen pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.