Elkészítés: Először elkészítjük el a vajkaramellát: ehhez karamellt készítünk 8 dkg cukorból egy korty víz hozzáadásával, amikor már illatos karamellünk van, hozzákeverjük a vajat és a tejszínt, és addig keverjük, amíg selymes, egynemű lesz – félretesszük, ezt csurgatjuk majd a desszert tetejére.
A vaníliás pudingport összekeverjük a cukorral, majd a tejben sűrűre főzzük. A tejszínhabot kemény habbá verjük és elkeverjük 1 evőkanál Baileys-zel.
A csokoládés kekszet alaposan összetörjük, és elosztjuk a poharak/kelyhek között. Meglocsoljuk egyenként 1 kanál Baileys-zel. Szeletelt banánnal rakjuk ki a következő réteget, majd erre jön a puding, amit a tejszínhab követ, végül meglocsoljuk a karamellszósszal, és ráreszeljük a csokoládét.
Pár órával elkészíthetjük hamarabb is, így a hűtőben jól össze tudnak érni a rétegek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.