Elkészítés: A csirkemellfilét bevágjuk, majd kiterítjük, óvatosan szétlapítjuk, ügyelve arra, hogy szét ne szakadjanak. Mindkét oldalát megsózzuk.
1-1 félbevágott banánt teszünk a szeletekre, és felgöngyöljük.
A mélyhűtött zöldségeket és a kukoricát vajon néhány percig pároljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd 1 deciliter vízzel felengedve fedő alatt puhára főzzük.
A banánnal töltött csirkemellet lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába bepanírozzuk, mindvégig ügyelve arra, hogy szét ne nyíljanak.
Forró olajban megsütjük, és a párolt zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.