Elkészítés: A szokásos módon párolt rizst készítünk. A csirkemellet vékony és hosszúkás csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olívaolajjal, citromlével meglocsoljuk, majd 30 percig pihentetjük. Az aszalt gyümölcsött 15-20 percig áztatjuk, majd leszűrjük, és törlőpapíron lecsepegtetjük. A banánokat nem túl vékony szeletekre vágjuk, citromlével meglocsoljuk, sütés előtt kevés porcukorral megszórjuk.
A mártás hozzávalóit összekeverjük, ügyelve a balzsamecet és az olivaolaj mennyiségére. A mártás kellő sűrűségű legyen.
Amikor a rizs elkészült, egy serpenyőt felforrósítunk /szárazon/, a banánszeleteket kissé karamellizáljuk, és tányérra szedjük. Ebben a forró serpenyőben kisebb adagokban a csirkemellcsíkokat megpirítjuk. /Ha szükséges, nagyon kevés olajat adunk hozzá, mivel a húson már volt./
A rizsalapot tányérra szedjük, megszórjuk a gyümölcsökkel és a húsdarabkákkal, locsolunk rá a mártásból. A megmaradó mártást külön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.