A mascarponét simára keverjük a porcukorral. A krém felét szétosztjuk 4 db befőttesüvegbe, vagy üvegpohárba.
A müzliből 1 ek-nyit félreteszünk, a többit szétosztjuk az üvegekben lévő krémre. A meghámozott, felkarikázott banán felét elrendezzük az üvegekben.
A gyümölcsre halmozzuk a maradék krémet, majd ismét a banán következik. A felaprított csokit megolvasztjuk 2-3 ek tejszínnel. A keveréket az üvegekbe csorgatjuk. Végül a tetejére kerül a maradék müzli is, és végül 2-2 db ostyával díszítjük mindegyiket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.