Turmixban habosra keverjük a túrót a kétfajta cukorral, a vajjal és 2 dl tejjel. A maradék tejben elkeverjük a zselatint, és gyöngyözésig főzzük, (nem szabad forralni) majd kihűtve hozzákeverjük a túrós krémhez.
Vékonyan kibélelünk egy őzgerincformát, majd beleöntjük a túrós krémet, és belenyomkodjuk a banánszeleteket. A tetejét (ami az alja lesz) kirakjuk babapiskótával, majd pár órára hűtőbe tesszük dermedni.
Amikor megdermedt, kiborítjuk egy hosszúkás tálra. Díszíthetjük gyümölcsdarabokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.