Előkészítés: A kajszibarackot darabokra vágjuk. Meglocsoljuk a brandy felével, és
turmixgéppel összekeverjük.
Elkészítés: A cukrot serpenyőben közepes tűzön fél dl vízzel és a maradék brandyvel feloldjuk. Felverjük a tojássárgákat, és lassan belekeverjük. Lehűtjük, majd összekeverjük a barackos brandyvel. Óvatosan hozzáadjuk a tejszínhabot, parfés üvegformákba öntjük, és 6 órára mélyhűtőbe tesszük. Tálaláskor kifordítjuk a formából, és szeleteket vágunk belőle. Kajszibarackdarabokkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.