A barackot 1 percre forró vízbe mártjuk, majd emghámozzuk, és kimagozzuk. A negyedét cikkekre vágjuk, a többit pürésítjük. A joghurtot habosra keverjük a porcukorral és a megmosott citrom lereszelt héjával. A pisztáciát felaprítjuk.
A pürésített barackot kelyhekbe vagy kisebb befőttesüvegekbe kanalazzuk, majd ráhalmozzuk a habosra kevert joghurtot. A hűtőbe tesszük, kb. 1 órára, hogy az ízek kissé összeérjenek. A barackcikkeket a behűtött kelyheken elrendezzük, végül mindet megszórjuk az aprított pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.