A mangós nektarinleveshez a gyümölcsöket megtisztítjuk, kimagozzuk, a húsukat felkockázzuk.
Félreteszünk a gyümölcskockákból 1-1 evőkanálnyit a tálaláshoz, a többit egy turmixgépbe helyezzük kb. 50 ml vízzel együtt, és pürésítjük.
Hozzáadjuk a porcukrot és a kókusztejet, valamint az alaposan megmosott citrom kifacsart levét. Összedolgozzuk az egészet még egyszer a turmixgéppel, majd a hűtőbe tesszük 1-2 órára.
Tálkákba adagoljuk a hűs levest, a tetejét a félretett mangó- és barackkockákkal, valamint a görög joghurttal és citromfűlevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.