Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót és a kristálycukrot. Belemorzsoljuk a hideg vajat, és hozzáadunk annyi hideg vizet, amennyivel sima tésztává tudjuk gyúrni.
Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe belenyomkodjuk a tésztát úgy, hogy kb. 6-7 mm vastag legyen.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a porcukrot és az őrölt mandulát, 2 evőkanálnyit félreteszünk, a többit pedig a tésztára szórjuk, és erre halmozzuk a megmosott, kimagozott, cikkekre vágott barackot. A barackra szórjuk a félretett lisztes-mandulás keveréket.
A tészta széleit felhajtjuk, kis peremet formázunk belőle. 185 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 40 perc alatt készre sütjük. Ha kész, kivesszük, hagyjuk kihűlni, és felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.