Elkészítés: A barackot meghámozzuk, kettévágjuk, kimagozzuk. Kivajazunk egy 38 x 32 cm nagyságú tepsit. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
A vajat habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, egy csipet sóval. Egyesével beledolgozzuk a tojásokat. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a tejjel felváltva a tojásos masszába dolgozzuk.
A tésztát a tepsibe belesimítjuk, a tetejét kirakjuk a fél barackokkal.
A szóráshoz a vajat összedolgozzuk a cukorral és egy csipet sóval. Kézzel beledolgozzuk a lisztet és a mandulát. Morzsás masszát kell kapnunk, amit a süteményre szórunk. A sütőben 30-35 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
Az öntethez a citromlevet elkeverjük a porcukorral, vékony sugárban, egy evőkanál segítségével a süteményre csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.