Elkészítés: A tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk, és a mélyhűtőben jól megdermesztjük.
A túrót áttörjük, a porcukrot, a tojások sárgáját és a darált kekszet hozzáadjuk, reszelt citromhéjjal fűszerezzük, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is lazán beleforgatjuk.
Az őszibarackot szeletekre vágjuk.
Kikent tepsibe belereszeljük a tészta felét a reszelő durva fokán. Erre a túrótöltelék fele kerül, rá a barack, majd a maradék túrókrémmel az egészet
beborítjuk. A tészta másik felét a tetejére reszeljük, előmelegített sütőbe toljuk.
Nagy lánggal (200 fok) 5 percig, majd a közepesnél kisebb lánggal (170 fok) további kb. 30 percig, tűpróbáig sütjük.
Amikor kihűlt, kockákra vágjuk, és vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.