A zabpelyhet egy lábosba tesszük, és a tejjel összefőzzük. Hozzáadunk egy kis csipetnyi sót, közben kevergetjük. Hozzáadjuk a barna cukrot.
A barack felét felkockázzuk, és a kásába keverjük, ha felforr, lehúzzuk a tűzről, és 2-3 percig lefedjük.
A barack másik felét cikkekre vágjuk, és a tálalásnál a kása tetejére szórjuk. Fogyasztás előtt belekeverjük az útifűmagörleményt (ki is maradhat). >>
Megjegyzés
Remek reggeli. Ha desszertként esszük akkor két személynek elegendő. Tudom a sütemények sokkal népszerűbbek, de néha érdemes az egészségesebb"édességet" is kipróbálni. Ezt cukorbetegek is beiktathatják az étrendjükbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.