Elkészítése: A húst jól megmossuk, sóval és megtisztított fokhagymával jól bedörzsöljük. Ezután sütőtepsibe tesszük, leöntjük a zsiradékkal, és közepes lángon tíz percig sütjük. Közben az erőleveskockából fél liter levest készítünk. A burgonyát és a zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát hasábokra vágjuk, és a megpirított húshoz adjuk. Babérlevéllel ízesítjük, majd felöntjük az erőlevessel és a vörösborral. Saját levével locsolgatva addig pároljuk, amíg a zöldségek megpuhulnak. Ekkor a zöldségeket óvatosan kiemeljük a tepsiből, és félretesszük. Ezután a húst készre sütjük. A pecsenyelevet a liszttel és egy evőkanál tejföllel jól összekeverjük, és ha kell, sózzuk, borsozzuk. A húst, amikor már félig kihűlt, felszeleteljük, és a burgonyával, a répával elvegyítjük, a leszűrt pecsenyelével megöntözzük, és néhány percre visszatesszük a sütőbe. Forrón, salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.