Elkészítés: A bárányhúst megmossuk, kisebb kockára vágjuk. A margarint felforrósítjuk, beletesszük az áttört
fokhagymát, a finomra vágott vöröshagymát, az őrölt köményt, ételízesítőt, és elkeverjük. Mikor a hagyma megpirult, kávéskanálnyi fűszerpaprikát szórunk rá, és elkeverjük. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, és gyors tűzön forrásig keverjük. Felengedjük a tejszínnel, beletesszük a kockára vágott zöldségeket és a
gombát. Ízesítjük a füstölt hús kockával, a tárkonnyal, kevés ételízesítővel, majd felengedjük vízzel a megfelelő mennyiségre.
Amikor a hús és a zöldségek megfőttek,
behabarjuk könnyű tejfeles habarással. Tálalás előtt tárkonyecettel pikánsabbá tesszük, végül petrezselymet és apróra vágott parasztsonkát szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.