Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A tortellinit a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, lecsepegtetjük.
Közben a vajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk benne a vékonyra szeletelt fokhagymát, felöntjük a borral, 2 percig forraljuk, majd felöntjük a tejszínnel. Sóval, frissen őrölt borssal és sáfrányos szeklicével fűszerezzük, összeforraljuk, majd a reszelt sajtot is hozzáadjuk.
A tésztát leszűrjük, lecsepegtetjük, a szószba forgatjuk, és azonnal tálaljuk friss bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.