Elkészítés: A zsiradékkal és a liszttel zsemleszínű rántást készítünk, majd beledinszteljük röviden a köményt és a fokhagymát is. Meghintjük őrölt paprikával, elkeverjük, és rögtön felengedjük 1 liter vízzel. Fűszerezzük sóval, borssal, babérral, ízesítővel, és felforraljuk.
Amint forr, beleengedjük egyesével a felütött tojásokat, megszórjuk petrezselyemmel, és lassan főzzük kb. 4-5 percig (kb. 2 percig ne kevergessük, hogy egyben maradjanak a tojások). Pár csepp ecettel ízesítjük, ízlés szerint.
Rövid pihentetés után tálalhatjuk is ezt az egyszerű levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.