Elkészítés: A szalonnát kisebb, a húsokat nagyobb kockákra vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk. A káposztát feldaraboljuk, a gombát felszeleteljük. A kolbászt, virslit felkarikázzuk. Jó nagy tálban megforrósítjuk a zsírt, és üvegesre sütjük benne a szalonnakockákat. Hozzáadjuk a húst és a hagymát, s erős lángon állandóan kevergetve lepirítjuk. Elősózzuk.
A gombát a fejeskáposztával, a savanyú káposztával és a paradicsompürével együtt a húshoz adjuk. A fokhagymagerezdeket préselve hozzákeverjük. Az egészet jól átkeverjük, majd felöntjük borral és annyi vízzel, hogy a hozzávalókat teljesen ellepje. Kicsit megsózzuk, köménymaggal , majoránnával, babérlevéllel ízesítjük.
Csendes tűzön kb. 70 percig főzzük. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a kolbászt, virslit, debrecenit. Amikor puhára főtt, sóval, borssal, cukorral ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.