Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát forró olajon megdinsztelem, meghintem pirospaprikával. Beleteszem a kockára vágott birkacombot, és pár percig pirítom, felöntöm kb. 3 dl vízzel. Fedő alatt addig párolom, míg a hús félig puha nem lesz. /Ez attól is függ, hogy mennyire fiatal birkából csináljuk!/ A vizet viszont folyamatosan pótolni kell! Közben sózom, borsozom, meghintem ételízesítővel, és beleteszem az apróra vágott fokhagymát.
Ha kezd puhulni a hús, hozzáadom a zöldségeket /sárgarépa, fehérrépa, tv paprika, paradicsom, krumpli/, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje.
Mikor a zöldséget is már megpuhultak, 1,5 dl vörösbort adok hozzá /ha lehet, száraz bor legyen/, és további 10 percig forralom. Sajtos pogácsával nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.