Elkészítés: A csirkecombból először levest készítek. A birsalmákat meghámozom, és kisebb kockákra vágom, a büszkéket is megtisztítom. Egy tepsiben elterítem őket, rányomom egy egész citrom levét, rádobálok néhány szőlőszemet, a közepébe pedig egy egész fahéjat teszek. Mézzel ízlés szerint meglocsolom. A főtt csirkecombokat besózom, és bőrükkel lefelé rárakom a gyümölcságyra. Adok hozzá kb. fél pohár vizet, alufóliával letakarom, és berakom a sütőbe.
Amikor a birsalma már megpuhult, leveszem az alufóliát, a csirkéket megfordítom, és mindegyik comb bőrére nyomok egy-egy pötty mézet, és így sütöm aranybarnára.
Amikor megsült, kiveszem a sütőből, a combokat leszedem a gyümölcsökről (ekkora már a birsalma és a büszke is püré közeli állagot vesz fel). A szőlőszemeket és a fahéjat kiszedem, a pürét pedig, ha szükséges, még cukrozom, ill. őrölt fahéjat adok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.