Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát kevés zsíron megdinsztelem, majd hozzáadom a köményt, amivel kicsit együtt pirítom. Hagyom, hogy a köményszemek kipattogjanak. Beleteszem az apróbbra vágott pulykahúst, megsózom, és addig pirítom, míg kifehéredik. Felöntöm annyi vízzel, hogy bőven ellepje.
Kevés főzés után beleteszem a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a csokorba kötött zöldfűszereket, a nagyon apróra darabolt paradicsomot és kevés csípős paprikát. Mikor a hús már majdnem megfőtt, hozzáadom a kockázott krumplit, a csíkozott zöldpaprikát, az őrölt pirospaprikát, borsot őrlök rá, és készre főzöm.
A legvégén galuskát kavarok ki, és vágódeszkáról beleszaggatom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.