Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral jó habosra keverjük (nem választjuk szét!). Utána hozzákeverjük az olajat, a tejet és a sütőporral elkevert lisztet is. 180 fokon szép aranysárgára sütjük 20×30 cm-es sütőpapírral kibélelt tepsiben.
A tejfölt a vaníliás cukrokkal kiverjük, és a megsült forró tésztára simítjuk. A tésztát teljesen hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, kb. 1 órára tegyük hűtőbe, jól hűljön le a sütink, és a tejfölös krém dermedjen rá.
Ezután a vaníliás pudingporokat kevés vízzel csomómentesre kikeverjük, hozzáadjuk a többi vizet és a cukrot, majd felfőzzük. Kézmelegre hagyjuk hűlni, belekeverjük az italporokat, majd a hűtőben várakozó tésztánkra öntjük. Visszatesszük a hűtőbe, és kb. 1 óra múlva szépen szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.