Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, kihűtjük. Közben az olajon megpirítjuk a húst, sózzuk, ha a levét elfőtte, belekeverjük a Knorr Rafinériát, felöntjük vízzel, kevergetve sűrűre főzzük.
A sajtmártást a zacskón található utasítás szerint elkészítjük. A margarint elkeverjük a tojásokkal, majd a liszttel, hozzáadjuk a krumplit. Vizes kézzel hengereket formázunk, a közepébe bolognai ragut teszünk. Nem túl forró, bő olajban kisütjük. Sajtmártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.