Elkészítés: A külön recept szerint elkészített piskótatekercs után a következőképpen készítjük el a krémet: kevés hideg tejjel simára keverjük a pudingport, a cukrot, fahéjat, vaníliát és a tojássárgákat. A többi tejet felforraljuk, beletördeljük a csokit, beleöntjük a vízbe áztatott, simára elkevert zselatint, a tejes pudingport, és sűrű krémet főzünk. A tűzről levéve óvatosan belekeverjük a felvert tojáshabot, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a rumot és a keményre felvert tejszínhabot. Előtte jól hűtsük le a tejszínt, könnyebben felverődik.
A piskotatekercset ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és egy tálat kibélelünk vele. Belesimítjuk a krém felét, majd piskótaszeleteket rakunk, ismét krém következik, és a tetejére is piskóta kerül. Legalább fél napra hűtőbe tesszük, majd kiborítjuk, és úgy szeleteljük, mint a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.