Előkészítés: A vegyes zöldséget, a paprikát és a paradicsomot megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük, a fokhagymát szétnyomjuk. A sertéscombot sózzuk, őrölt köménnyel befűszerezzük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A húst tepsibe rakjuk, és rátesszük a zöldségeket. Rácsepegtetjük az olajat, felöntjük a borral, és a sütőben puhára pároljuk, majd pirosra sütjük. A spárgát lecsepegtetjük. A szőlőt leszemezzük, megmossuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. Felforrósítjuk a vajat, a szőlőt és a spárgát megdinszteljük benne. Sóval, a petrezselyemmel és a rozmaringgal ízesítjük. A zöldségeket, a spárgát és a szőlőt a sült hús mellé tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 608 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.