Elkészítés: A szárnyakat megmossuk, megtisztítjuk, és levágjuk a szárnyközepet. A szárnyközepek vékonyabb végénél körbevágjuk a bőrt, és csontokról visszafejtjük a húst 2/3 részükig. Comb alakúra formázzuk, és 1-1 fogpiszkálóval átszúrva rögzítjük. A húsokat enyhén megborsozzuk.
A hagymákat megtisztítjuk, és zöldségfúróval 2 cm átmérőjű lyukat fúrunk azokon keresztül. A bacont 4 részre osztjuk, ezután összesodorjuk, és belenyomjuk a hagymákba. A kilógó végeit szépen eligazítjuk, és ezeket is fogpiszkálóval a hagymához rögzítjük.
Egy nagy teflon serpenyő aljára egy sorba lerakjuk a húst és a hagymákat, majd aláöntjük a bort. Lefedjük, és nagy lángon kb. fél órát főzzük, majd átforgatjuk, és kisebb lángon ismét fél óráig főzzük, illetve sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.