Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. A húst leöblítjük, és kb. 3 cm oldalhosszúságú kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: A zöldségeket a forró levesben, fedő alatt 2-3 percig pároljuk. Félrehúzzuk, hozzákeverjük az ecetet, az olajat, sóval és borssal ízesítjük, hagyjuk kihűlni. A tojásokat felverjük a sajttal. A húst kissé megsózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben. Belemártjuk a sajtos masszába, és a felforrósított olajban kb. 5-6 percig sütjük. Két-három perc után megfordítjuk. Több adagban süssük a húst, az elkészült szeleteket a sütőben tartsuk melegen. Ne fedjük le, mert akkor nem lesz ropogós a kérgük. A rukolát leöblítjük, szárazra rázzuk, és összekeverjük a párolt zöldségekkel. Tányérra rendezzük, ráfektetjük a húst, és tálaljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 410 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.