Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. A húst leöblítjük, és kb. 3 cm oldalhosszúságú kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: A zöldségeket a forró levesben, fedő alatt 2-3 percig pároljuk. Félrehúzzuk, hozzákeverjük az ecetet, az olajat, sóval és borssal ízesítjük, hagyjuk kihűlni. A tojásokat felverjük a sajttal. A húst kissé megsózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben. Belemártjuk a sajtos masszába, és a felforrósított olajban kb. 5-6 percig sütjük. Két-három perc után megfordítjuk. Több adagban süssük a húst, az elkészült szeleteket a sütőben tartsuk melegen. Ne fedjük le, mert akkor nem lesz ropogós a kérgük. A rukolát leöblítjük, szárazra rázzuk, és összekeverjük a párolt zöldségekkel. Tányérra rendezzük, ráfektetjük a húst, és tálaljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 410 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.