Előkészítés: Megmossuk, és hosszában félbe vágjuk a padlizsánokat. Belsejüket késsel kivájjuk, ügyelve arra, hogy a lehető legvékonyabb legyen, de meg ne sérüljön a padlizsán héja. A kivájt húst összevagdaljuk. A paprikát megmossuk, megtisztítjuk, húsukat apróra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát kis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük. A borjúhúst felaprítjuk, sóval és rozmaringgal fűszerezzük.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olívaolajat, megpároljuk benne a paprikát, a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a padlizsán kivájt húsát, a paradicsomokat, valamint a sampinyonokat. Sóval, borssal fűszerezzük, majd a levében 10 percig főzzük, néha-néha megkeverjük. Másik serpenyőben 2 evőkanál olívaolajon megpirítjuk a borjúhúst. Amikor kész, összekeverjük a gombás zöldséggel. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Az elkészült töltelékkel megtöltjük a padlizsánokat, tűzálló tálba rakosgatjuk, és tetejüket meghintjük a reszelt sajttal. A megtöltött padlizsánokat sütőben 5 percig sütjük, amíg megpirulnak. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.