Elkészítése: Serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk a mandulákat, majd hagyjuk kihűlni. Az öntethez pürét készítünk a mustárból, a szardellafilékből, a citromléből és a zöldséglevesből. Belekeverjük az olajat, majd sóval és borssal ízesítjük. A salátát leveleire szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük. Apróra tépdessük a leveleket, majd hozzáadjuk a félbevágott koktélparadicsomokat. Lereszeljük a sajtot. Kiklopfoljuk a borjúszeleteket, ráfektetünk egy-egy szelet sonkát és zsályalevelet. Összetekerjük, megtűzzük fogpiszkálóval, majd forró olajban minden oldalán 2-3 percig sütjük. A végén sózzuk és borsozzuk a hússzeleteket is. Ráöntjük az öntetet a salátára, megszórjuk a reszelt sajttal, és a hússal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.