Elkészítése: Serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk a mandulákat, majd hagyjuk kihűlni. Az öntethez pürét készítünk a mustárból, a szardellafilékből, a citromléből és a zöldséglevesből. Belekeverjük az olajat, majd sóval és borssal ízesítjük. A salátát leveleire szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük. Apróra tépdessük a leveleket, majd hozzáadjuk a félbevágott koktélparadicsomokat. Lereszeljük a sajtot. Kiklopfoljuk a borjúszeleteket, ráfektetünk egy-egy szelet sonkát és zsályalevelet. Összetekerjük, megtűzzük fogpiszkálóval, majd forró olajban minden oldalán 2-3 percig sütjük. A végén sózzuk és borsozzuk a hússzeleteket is. Ráöntjük az öntetet a salátára, megszórjuk a reszelt sajttal, és a hússal együtt tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.