Elkészítés: A pácléhez az apróra vágott fokhagymát, a karikára vágott vöröshagymát a többi hozzávalóval összekeverjük, majd beletesszük a hússzeleteket, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a léből kivéve lecsepegtetjük, és forró sütőben (alufóliával letakarva) puhára pároljuk, majd szép pirosra sütjük.
Ezután kiszedjük a hússzeleteket, és melegen tartjuk.
A körethez kifőzzük a tésztát. A kelkáposztát kockára vágjuk, kevés olajon megpároljuk, melybe beletesszük a hagymát, egy kevéske páchagymát és egy kevés ételízesítőt. Ha félig puha, beletesszük a megtisztított, apró kockára vágott almát. Óvatosan kavarjuk, hogy a káposzta és az alma ne törjön össze.
Ha kész, összekeverjük a főtt tésztával, és meglocsoljuk egy kevés pecsenyelével.
A malachúst tányérra helyezzük, és körérakjuk a tésztás köretet.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.