A vajon pároljuk üvegesre a megtisztított és apró kockákra vágott vöröshagyma harmadát. Hintsük meg liszttel. Pirítsuk aranysárgára, majd öntsük fel a levessel, és forraljuk össze. Felengedés nélkül adjuk hozzá a fagyasztott zöldborsót, és főzzük együtt 5 percig.
A sonkát vágjuk kis kockákra. A szalonnát szeleteljük fel vékony csíkokra, serpenyőben süssük ropogósra, majd adjuk hozzá a maradék vöröshagymát, és pároljuk meg.
Közben az elkészült levest pürésítsük mixerrel, majd turmixoljuk össze. Vegyítsük össze a tejszínnel, adjuk hozzá a sonkakockákat, melegítsük fel, végül sóval és borssal ízesítsük.
Merjük tányérokba, és az apróra vágott metélőhagymával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.