Elkészítés: A borsót kevés olajon egy picit megpárolom, majd fölengedem bőségesen vízzel, és megfűszerezem. Lefedve forrás után még kb. 10 percig főzöm. Közben összekeverem a galuskához valókat, ha kell, egy kis vízzel lazítom. Ha puha a borsó, 2-3 merőkanálnyit félreteszek belőle. A babérlevelet kihalászom, és a lábosban lévőket botmixerrel pépesítem. Visszateszem a levesbe a félretett borsót, majd nokedliszaggatóval beleszaggatom a galuskát. 1-2 percig hagyom rotyogni, aztán megszórom petrezselyemmel, és tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.