Elkészítés: A répát meghámozzuk, 2-3 milliméteres karikákra vágjuk, a lábasba téve kevés olajon felforrósítjuk, majd kb. egy deci vízzel felöntve fedő alatt, ételízesítővel megszórva addig pároljuk, míg éppen megpuhul (kb. 10 perc). Amíg párolódik, meghámozzuk a virsliket, karikákra vágjuk.
Ha megpuhult a sárgarépa, hozzáöntjük a borsót levével együtt, és a virsli karikákat is, kicsit összerázzuk, vagy óvatosan keverjük, hogy a borsó ne törjön össze, és fedő alatt még néhány percig pároljuk. Közben három evőkanálnyi tejet és egy lapos evőkanálnyi ételsűrítőt összekeverünk, hozzáteszünk egy kevés mustárt is. Ezt az ráöntjük, és összerázzuk. Hagyjuk, hogy összerottyanjon (nem kell egy perc sem), és még forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.