Elkészítés: Megolvasztok egy evőkanál vajat, ezen megpárolom a borsót, amikor már majdnem jó, megszórom petrezselyemmel. A kiklopfolt karajszeleteket borsos lisztben megforgatom, majd kevés felforrósított olajon majdnem készre megpirítom mindkét felüket. A serpenyőbe visszateszem a húsokat, egy kis vízzel felöntöm (1/4 decit számoljatok személyenként), és lefedve párolom 10 percig. Ekkor ráöntöm a borsót, a tetejére tejfölt teszek (ha nagyon sűrű, akkor vizet is), és eligazítom. Együtt 15-20 percig - amíg a rizs elkészül - gyakori rázás mellett lefedve párolom.
A rizs elkészítése: 1 főre 1/4 bögre (3/4 dl) rizsre van szükség. 1-1,5 evőkanál olajat felforrósítok, beleöntöm a rizst, és kis-közepes lángon nagyon gyakran, szinte folyamatosan kevergetve addig sütöm, amíg a szemek nagy része teljesen fehér nem lesz. Ekkor ugyanazzal a pohárral kétszer annyi vizet (lehet melegvíz) öntök rá, mint amennyi a rizs volt, sózom vagy megszórom egy csapott kiskanál ételízesítővel, majd addig főzöm forrástól kis lángon letakarva, amíg már csak egy kicsit roppan. Akkor leveszem a lángról, és hagyom megpuhulni. Ha úgy tűnik, hogy túl sok rajta a víz, egy kicsit leveszem a fedőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.