Elkészítés:
- A sóval és a sütőporral összevegyített lisztet a vajjal vagy margarinnal elmorzsoljuk, majd belekeverjük a felvert tojást és a reszelt sajtot. Tejföl hozzáadásával közepes keménységű tésztát gyúrunk belőle.
- Fóliába csomagolva hűtőszekrényben 1 órán át pihentetjük.
- A töltelék elkészítéséhez a vajat vagy margarint a krémsajttal, a tejföllel és a sóval alaposan kikeverjük.
- A pihentetett tésztát 0,5-1 cm vastagságúra nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. A korongokat kikent tepsibe helyezzük, és tojással megkenjük.
- Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten világosra sütjük.
- A kihűlt korongokat a töltelékkel kettesével összeragasztjuk, majd annyira nyomjuk össze, hogy a közéjük kent krém a korongok közül egy kicsit kinyomódjon.
- A megtöltött korongok oldalát a reszelt sajtban megforgatjuk, így kapjuk a „borzas” süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.