Elkészítés: A lisztet átszitálom, sütőporral és sóval vegyítem. Kézi habverő segítségével a cukrot összekeverem az olajjal, hozzákeverem egyesével a tojásokat, majd a vanília-aromát is. A lisztes keveréket és a tejet fokozatosan öntöm hozzá.
Belekanalazom a formába, és előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt megsütöm.
Amikor kihűlt, a tetejéből kis kúpot vágok le, és megtöltöm az időközben elkészített és lehűlt vaníliapudinggal. A leírás alapján készítem el a pudingot, csak még hozzáöntöm a tejszínt, hogy inkább folyós legyen, mint sűrű.
Közben a csokit megolvasztom az olajjal (nem vajjal, mert az összerántja és nem lesz szép sima), majd a cupcake-ek tetejére csorgatom, és hűtőbe teszem, hogy szépen rádermedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.