Elkészítés: 3 deci vizet fölforralunk, a zselatinport beleszórjuk. Kis lángon, kevergetve föloldjuk. A cukrot serpenyőben megpirítjuk, a citromlével, a borral felengedjük és 2 perces forralás után az olvasztott zselatinba csorgatjuk. Ételízesítőt és 1 deci vizet adunk hozzá, 3 percig forraljuk, átszűrjük. Hűlni hagyjuk, tepsibe öntjük. Hűtőszekrénybe tesszük, hogy megkocsonyásodjon. Közben a hagymát 5 deka vajon megfonnyasztjuk. A kétféle májat és a húst darabokra vágjuk, a hagymán, a babérlevéllel fűszerezve 4 perc alatt megpirítjuk. Sóval, borssal, brandyvel ízesítjük, 3 percig pároljuk. Ha kihűlt, merülőmixerrel simára dolgozzuk. A maradék vajat apránként hozzáadjuk, és habosra keverjük. Egy püspökkenyérformát megnedvesített celofánnal kibélelünk, és a masszát belesimítjuk, majd 5 óráig hűtőszekrényben dermesztjük. Tálaláskor deszkára borítjuk, a celofánt lehúzzuk róla, és forró vízbe mártott késsel kisujjnyi vastagon fölszeleteljük, durvára vágott pisztáciával megszórjuk. Az aszpikot a tepsiből szintén kockákra vágjuk, a májhab köré szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.